Ekonomi

İTO’da yeniden Şekib Avdagiç dönemi

İstanbul Ticaret Odası’nda bugün yapılan seçimlerde 700 bini aşkın İstanbullu firmayı temsil eden İdare Şurası Başkanlığı’na Şekib Avdagiç tekrar seçildi. Saat 12.00’de sona eren seçim sonuçlarına nazaran Avdagiç, İstanbul Ticaret Odası’nda ikinci sefer İdare Konseyi Lideri oldu.

Avdagiç sonuçların akabinde Bloomberg HT’ye yaptığı açıklamada “İnşallah bundan sonra ortaya koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmek, ülkemizin üretimine, istihdamına, ihracatına, yatırımına katkı vermek için çalışmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Kadrolardaki değişime dair ise Avdagiç “Tüm kesimleri kapsayan bir kadromuz var. Kapsayıcı, kuşatıcı, ekonomik anlamda da güzel işler yapacak bir kadroyla iş başına geldik” yorumunu yaptı.

Avdagiç bundan sonraki süreçte devam eden projelerini tamamlamayı ve yeni projeleri devreye sokmayı planladıklarını da kelamlarına ekledi.

Avdagiç başkanlığındaki İTO’nun 2022-2026 yılları ortasında vazife yapacak idare konseyi asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Ahmet Özer, Bahadır Yaşık, Giyassettin Eyyüpkoca, İbrahim Doğan Salman, Mehmet Develioğlu, Murat Hazıroğlu, Münür Üstün, Sami Salih Atılgan, Yakup Köç, Zeki Akbal.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu